O nas

T-Trex BV is gevestigd in de logistieke hotspot Venlo; dé toegangspoort tot Europa.

Het kloppende hart van onze onderneming wordt gevormd door onze gemotiveerde en adequaat opgeleide medewerkers welke in totaal over meer dan 80 jaar ervaring in de logistieke branche beschikken. Binnen onze bedrijfsvoering is hierbij een belangrijke rol weggelegd voor het continue monitoren van de branchegerelateerde economische en politieke omgevingsfactoren en het direct vertalen van eventuele ontwikkelingen binnen onze bedrijfsprocessen, waardoor een hoog kwaliteits- en serviceniveau gegarandeerd kan worden. Vanzelfsprekend maakt ook een gedegen opleidingsplan deel uit van onze bedrijfsfilosofie.

Sinds 2015 is T-Trex BV ter ondersteuning en vergroting van de knowhow en ter bevordering van de algehele kwaliteit lid van de Fenex; de Nederlandse organisatie voor expeditie en logistiek. Indien u meer informatie wenst omtrent de Fenex en haar activiteiten klikt u bovenaan de website op het Fenex-logo; u wordt dan vanzelf doorgeleid naar de website van de Fenex. Tevens is T-Trex BV erkend als leerbedrijf voor logistiek talent; investeren in de toekomst is hierbij het uitgangspunt.

In samenwerking met onze vaste partnergroep hebben wij 75 vrachtwagens ter beschikking ter uitvoering van onze transportactiviteiten door geheel Europa. Dagelijkse vertrekken garanderen een snelle en punctuele uitlevering van uw goederen; proactieve informatie, 24/7 navolging van onze wagens middels een GPS systeem, continue contactmogelijkheden met de chauffeurs en laad- en losbevestigingen (eventueel via projectsystemen) vormen de ingrediënten voor een succesvolle uitvoering van uw transportopdracht.

Een enkelvoudige transportopdracht, projecttransporten, een spoedtransport, van 1 pallet of colli tot complete zending, ambient of gekoeld: bij T-Trex BV bent u aan het juiste adres !
Middels onze jarenlange samenwerking met diverse grote opdrachtgevers zijn onze medewerkers bekend met de meest gangbare boekingssystemen waaronder Transwide, Transporeon, Mercareon, TMS, SAP en verschillende andere op maat gemaakte programma’s. Dit stelt ons in staat om binnen zeer afzienbare tijd uw transportopdracht(en) naadloos binnen ons bedrijfsproces te integreren.

Tijdens het transport van uw goederen maken onze wagens altijd gebruik van bewaakte parkeerplaatsen en wordt er tijdens het plannen van het transport rekening gehouden met eventuele risico’s die zich omtrent de veiligheid voor zouden kunnen doen. Tevens gaan alle wagens in het geval van een oversteek per boot begeleid over. Wij koppelen in het geval van een oversteek nimmer een trailer af, waardoor uw goederen te allen tijde onder de hoede van de chauffeur de overkant bereiken.

Onze trailers zijn voorzien van alle noodzakelijke ladingszekeringsmaterialen; van spanstangen tot spanbanden en van hoekbeschermers (in diverse lengtes) tot anti-slipmatten. Onze trailerparkbeheerder heeft en houdt een continue oog op de aanwezigheid van het minimaal door ons proces voorgeschreven aantal materialen en de staat hiervan.

Kortom: uw transport is bij ons in vertrouwde handen.

Benieuwd naar welke toegevoegde waarde wij voor u zouden kunnen betekenen ?
Neemt u gerust contact op met één van onze medewerkers; wij staan u gaarne te woord.

Omschrijving....